Klipp av hunder

NY NETTSIDE FINNER DU HER: www.drammenhundesenter.no

 

 

Klipp av hund

Hundeklipp er satt på pause frem til våren 2022. Tilvenningstimer og kurs i håndtering vil arrangeres.

Gro Saugerud har tidligere jobbet som hundefrisør i mange år. Nå er det Maja som tar over klippingen og vi starter i det små. Vi er ikke den tradisjonelle hundesalongen, men ønsker å bidra med å trene hunden og veilede eier slik at pelsstell blir en god og enkel håndteringssituasjon for såvel eier, som hund og for hundefrisøren.

Dette kan vi tilby:

  • kloklipp
  • hverdagsklipp
  • kurs i håndtering og tilvenning av pelsstell (saks, maskin mm)
  • klipp av poter

 Vi trenger «lærlinghunder» til opplæring av ny frisør. Vi vil i tillegg til ekstern opplæring / kurs, drive intern opplæring av hverdagsklipp. Vi vil tilby klipp av hund til lærlingpris.

Kurs i håndtering:

Samtidig som vi vil ta i mot hunder til hverdagsklipp / turklipp, vil vi arrangere kurs i håndtering og tilvenning av bordsituasjon. Vi vil bidra med PT-timer hvor vi vil legge grunnlaget for en fremtidig trygg hund «på bordet». Dette vil være i samarbeid med eier som vil få veiledning i denne tilnærmingsformen til en fryktfri håndtering.

Kurset vil foregå i små grupper hvor vi veileder i hvordan man kan få hunden til å stå stille på bordet, blir trygg på kroppshåndtering, tilvenning av utstyr som børste, saks, maskin. 

Kursene annonseres på våre facebooksider eller i vår kurskalender på nettsiden.

Vi har bord vi kan heve og senke og vi har invistert i flunkende nye maskiner, sakser og utstyr som kreves for en god opplevelse for hunden. Vår styrke er vår kunnskap om hundetrening og vår bakgrunn innen treningskonseptet «husbandry».

 Vi kan også ta i mot PT-timer i «Husbandry» hvor målet er en hund som lar seg stelle og håndtere frivillig og med minimalt med stress. 

Vi arrangerer kurs i Husbandry noen ganger i året og her kan du legge grunnlaget for trening sammen med oss. 

Prisliste:

Kloklipp: 200.-

Klipp av labber / kloklipp: 300.-

Lærlingklipp: fra 400.-

PT-timer (1 time): 500.-

15 minutter PT / treningstid med veiledning i håndtering / tilvenning: 170.-

 

Alle hundene må være badet før ankomst.

Fra høsten planlegger vi å kunne ta i mot hunder også til bad / føn / klipp.

 

 

 

Trygghet er en viktig start!