Den viktige leken

NY NETTSIDE FINNER DU HER: www.drammenhundesenter.no

 

Hagefester er en super arena for å sosialisere valpen. Alle slippene blir ledet av en erfaren instruktør og valpene leker sammen i grupper som er tilpasset størrelse, alder og mentalitet. 

Arrangør: Gro Saugerud / Drammen Hundesenter

Sted. Ulvekula / Hurum

Stort, inngjerdet jorde hvor hundene kan boltre seg og strekke på labbene!

 Pris: 200.-

 NB! Begrenset antall deltagere. Vi følger smittevernregler fra FHI!

Datoer finner du under fanen "kurskalender"

 

Sosialisering av valpen er veldig viktig og derfor arrangerer vi "hagefest" for valper! Vi slipper valpene sammen i tilpassede grupper og lar de leke og kose seg sammen! Slippet blir ledet av erfaren instruktør (Gro Saugerud / Maja Nielsen Hauger).

 Øvre aldersgrense for "nye" valper: 5 mnd (hunder som ikke har deltatt tidligere, kan ikke være eldre enn 5 mnd.). For valper som har deltatt på tidligere hagefester, er øvre aldersgrense 6 mnd.

 Sosialisering er mer enn bare slipp; de skal også trene på miljøtrening; å være rolig sammen, hilse på mennesker og veksle mellom aktivitet og passivitet.

Har kan du få tips, råd og vi er en arena hvor du kan spørre om ting du lurer på 🙂

Påmelding (bindende): drammenhundesenter@gmail.com

 Vi anbefaler at de som har deltatt på Hagefestene før og som har funnet en lekekompis eller flere til valpen, avtaler å komme på hagefesten. Da er du jo sikret at hunden din har minst èn kompis på festen. Vi kan ikke stille garantier for at det er match for alle, men vi har snille, voksne hunder som kan tre inn i rollen hvis nødvendig.

 Legg dere inn i denne gruppen for å få oppdateringer om hagefester og valpelek: https://www.facebook.com/groups/251787192568850