Litt om Drammen Hundesenter

Velkommen til oss!

 

Drammen Hundesenter er et enkeltmannsforetag som ble etablert i 1993. Drammen Hundesenter er i dag en hundeskole som avholder valpekurs og videregående kurs for tidligere valpekursdeltagere. I 2013 hadde vi 20 års jubileum og kan smykke oss med at vi er en av de eldste hundeskolene i Drammen.

I januar 2020 åpner vi et stort trneingssenter sentralt i Drammen (Gulskogen) og vil da disponere en innendørs treningshall på 1200 kvm. Vi øker våre kurs - og treningstilbud.

 
Mitt navn er Gro Saugerud jeg eier og drifter hundeskolen. Jeg er født i 1968 og har holdt kurs i rundt 30 år. I min aktive tid med hund, har jeg konkurrert i mange grener; bruks, lydighet og agility. I dag har jeg "familiehunder" uten de store ambisjonene i konkurranseringen. Trening av hund er fortsatt i dag en stor lidenskap, men å undervise og trene opp andre hundeeiere og deres valper er både morsomt og viktig. I dag trener jeg mest jakt (fuglehund) og spesialsøk med egen hund. Det viktigste for meg er at jeg gjennom trening av egen hund holder min kompetanse i live og at jeg kan ha gode demohunder på kursene vi holder. Gøy med hund er en fanesak for eget hundehold og for hundesenteret.
 
En av mine viktige perioder i livet, er min jobb på Langedrag. Jeg jobbet som markedskoordinator og vertskapsansvarlig på Langedrag Naturpark fra 2006 - mai 2014. I min jobb i Naturparken, inngikk det å være guide inn til gauper og ulver, samt å være guide under gårdens omvisninger. Jeg har også hatt mange andre arbeidsoppgaver (kjørt turistkjøring med hund sommer / vinter, ledet leire, jobbet med samtlige dyr i parken, ledet seterdager og mye, mye mer) og stortrivdes med livet i fjellet. Jeg bodde på Langedrag i 8 år og jeg jobber der også nå; men nå brukes tiden til trening av dyr, guiding inn til rovdyrene og lede fotogrupper inn til dyra. 
 
For påmeldinger kurs eller andre spørsmål, kontakt meg på drammenhundesenter@gmail.com
 
 
Se også vår nye nettside som omhandler søksarbeid: treningssenter for søkshunder