Litt om Drammen Hundesenter

Drammen Hundesenter er et enkeltmannsforetag som ble etablert i 1993. Drammen Hundesenter er i dag en hundeskole som avholder valpekurs og videregående kurs for tidligere valpekursdeltagere. I 2013 hadde vi 20 års jubileum og kan smykke oss med at vi er en av de eldste hundeskolene i Drammen.

 
Mitt navn er Gro Saugerud jeg eier og drifter hundeskolen. Jeg er født i 1968 og har holdt kurs i 30 år. I min aktive tid med hund, har jeg konkurrert i mange grener; bruks, lydighet og agility. I dag har jeg "familiehunder" uten de store ambisjonene i konkurranseringen. Trening av hund er fortsatt i dag en stor lidenskap, men å undervise og trene opp andre hundeeiere og deres valper er både morsomt og viktig.
 
Jeg jobbet som markedskoordinator og vertskapsansvarlig på Langedrag Naturpark fra 2006 - mai 2014. I min jobb i Naturparken, inngill det å være guide inn til gauper og lver, samt å være guide under gårdens omvisninger. Jeg har også hatt mange andre arbeidsoppgaver (kjørt turistkjøring med hund sommer / vinter, ledet leire, jobbet med samtlige dyr i parken, ledet seterdager og mye, mye mer) og stortrivdes med livet i fjellet.
 
For påmeldinger kurs eller andre spørsmål, kontakt meg på grosauge@online.no
Se også vår nye nettside som omhandler søksarbeid: treningssenter for søkshunder
 
 
 
 

Engelsk setter valp