Våre priser

Priser på våre kurs og tjenester vil kunne variere. Her vil du finne veiledende priser. Ta kontakt med oss for eksakt pris på det kurset du søker.

Når du deltar på kurs i regi av Drammen Hundesenter, vil du kunne motta råd også om andre ting som ikke inngår i kursplanen. Under hele kursperioden stiller vi vår kompetanse til disposisjon for våre kunder.

Hunder som krever ytterligere utredning (som feks en hjemmekonsultasjon eller en nøyere og grundigere vurdering enn det som kan anses som en naturlig bruk av tid under kurset ), vil få en rabatert pris for en privatkonsultasjon. Under kurset vil vi også kunne besvare mail med spørsmål fra aktuelle kursdeltagere som en ekstra service til våre deltagere.

For ikke - kursdeltagere: På grunn av stor pågang på mail og telefon, ser vi oss nødt til å fakturere andre henvendelser. Vi ønsker å observere hund og eier og anbefaler et hjemmebesøk som den sikre veien til gode råd. Ønskes det privattime / hjemmekonsultasjon, så ta kontakt med oss.

Kurspriser
Valpekurs 2400.-
Videregåendekurs 2200-
Søkskurs fra 2000.-
Konsultasjon mail / telefon etter avtale
Seminar / kurs med foredrag av Gro Saugerud (kveld) / tema etter avtale fra 3000.-
Seminar / kurs med foredrag av Gro Saugerud hel dag / tema etter avtale fra 5000.-
Ulveturer / event til Langedrag fra 1000.-
Hjemmebesøk (kjøregodtgj. kommer i tillegg) i Drammen fra 500.-
Hjemmebesøk (kjøregodtgj. kommer i tillegg) utenfor Drammen fra 650.-
Fordypningskurs med eksterne instruktører etter avtale

Når det gjelder seminarer / foredrag med Gro Saugerud (kveld/dag/helg) må tema og pris avtales. Foredrag / seminarer kan være: ulv til hund, reisen til Afrika og mitt "dyreliv", valpetrening, trening av hund, etikk i dyretrening, rasekunnskap og atferd og mange flere temaer.