Videregående kurs

Online + trening i små grupper!
 
Videregående valp del 1: Bedre Hver-Dag
Videregående valp del 2: Best Hver-Dag
 
Hunder som skal delta på dette kurset må ha deltatt på valpekurs eller grunnkurs.
Påmelding til  drammenhundesenter@gmail.com
 
 
Pris: 2.200 + hall-leie / kursbok / studiehefte

Dette får du online + gruppetrening:

- Egen lukket facebookgruppe med filmer som viser alle øvelser trinn for trinn 

- Eget kompendium som beskriver øvelsene

- treningsgrupper på 4 ekvipasjer pr. gruppe

 

Dette kurset bygger videre på grunnkurset for valper. Her jobber vi med å etablere øvelser fra valpekurset og tar dere med på videre trening av valpene / unghunden. Alt er basert på den hverdagslydige hunden og legger vekt på grunnøvelser som du kan bygge videre på hvis du skal fordype deg i videre trening.

Vi jobber videre med øvelser i innkalling, gå pent, ro, håndtering, selvkontroll, teppertrening, sitt, omvendt lokking, targettrening, miljøtrening, utvikle belønninger og mye annet gøy .

Under kurset går vi dypere inn i temaet hundens kjønnsmodning / pubertet samt læringspsykologi. Vi jobber mer med tekniske treningsferdigheter som å gå til liggeplass (teppetrening), omvendt lokking, target og mye annet som gjøre det lettere å trene hund fordi du får noen ekstra verktøy å spille på.

På kurset får du verktøy til å lage treningsplaner, bli kjent med øvelsene steg for steg og ta steget i hudetrening et steg videre. Boken Best Hver-Dag samt studieplan inngår i kurset.

Velkommen til videre trening av valpen!

Vi tilbyr våre valpekursdeltagere videregående kurs som bygger videre på grunnkurset. Her jobber vi med å etablere øvelser fra valpekurset med stor vektlegging på gå pent i bånd.

Ellers jobber vi videre med innkalling, ro, håndtering, kontakt, lineføring, sitt, dekk og miljøtrening.

Søkstrening / miljøtrening:
Vi har ofte en dag i skogen hvor vi trener søk samt en by-dag hvor vi jobber med miljøtilvenning og øvelsen gå pent i bånd. Ved mye snø på vinterstid, klarer vi ikke arrangere søksdag. 
 
Øvelser:
Andre øvelser vi jobber med er: dekk, sitt, bli, innkalling fra bli-sittende, lineføring (for å fremme kontakt, konsentrasjon og samarbeid). Under kurset går vi dypere inn i temaet hundens kjønnsmodning / pubertet samt læringspsykologi. 

 
Påmelding: grosauge@online.no 

Etter endt kurs tar hundeklubbene over. Jeg har et samarbeid med Drammens Brukshundklubb (DBHK) og henviser kursdeltagerne videre til treninger, samlinger og nye utfordringer.  Les mer om klubben på www.dbhk.no