Videregående kurs

 
 
Videregående valp 2: Best Hver-Dag
 
Hunder som skal delta på dette kurset må ha deltatt på valpekurs eller grunnkurs.
Påmelding til  drammenhundesenter@gmail.com
 
 
Pris: 2.600 

- Egen lukket facebookgruppe med filmer som viser alle øvelser trinn for trinn 

- Eget kompendium som beskriver øvelsene

-innendørs trening i vår egen hall på 1200 kvm

 

Dette kurset bygger videre på grunnkurset for valper / grunnkurs unghund. Her jobber vi med å etablere øvelser fra valpekurset / unghundkurset og tar dere med på videre trening av valpene / unghunden. Alt er basert på den hverdagslydige hunden og legger vekt på grunnøvelser som du kan bygge videre på hvis du skal fordype deg i videre trening.

Vi jobber videre med øvelser i innkalling, gå pent, ro, håndtering, selvkontroll, teppertrening, sitt, omvendt lokking, targettrening, miljøtrening, utvikle belønninger og mye annet gøy .

Under kurset går vi dypere inn i temaet hundens kjønnsmodning / pubertet samt læringspsykologi. Vi jobber mer med tekniske treningsferdigheter som å gå til liggeplass (teppetrening), omvendt lokking, target og mye annet som gjøre det lettere å trene hund fordi du får noen ekstra verktøy å spille på.

På kurset får du verktøy til å lage treningsplaner, bli kjent med øvelsene steg for steg og ta steget i hudetrening et steg videre. Boken Best Hver-Dag kan bestilles av oss hvis det er ønskelig.

Velkommen til videre trening!

Vi tilbyr våre valpekursdeltagere / unghunder videregående kurs som bygger videre på grunnkurset. 
Vi jobber videre med innkalling, ro, håndtering, kontakt, lineføring, sitt, dekk, gå fint og miljøtrening.

 
Påmelding: drammenhundesenter@gmail.com