En unik og sjelden mulighet!

Det blir villmarkssus og dyreopplevelser på Studioscenen i Drammen teater den 13. november når den kjente naturfotografen og filmskaperen Arne Nævra kommer på besøk. Nævra har laget et utall naturprogrammer for NRK. De fleste vil ha hans siste serie, Norske Naturperler, som han lagde sammen med Beck Lande, friskt i minne. Den åtte episoder lange serien lenket alle naturinteresserte til TV-skjermene nå i vinter og skapte stor begeistring. 

Les om Arne Nævra her: http://harvest.as/artikkel/arne-naevra-far-helge-ingstad-prisen

Billetter er nå lagt ut for salg i Drammen Teater.

http://www.drammensteater.no/index.php/program/detalj/villmarkskveld_m_arne_naevra

 
Kun 200 plasser.

Se mer om filmen her: http://ut.no/artikkel/1.11317347

En fantastisk mulighet til å ta med venner og kollegaer på en helaften! En sjelden mulighet som du ikke kan gå glipp av! 

Nævra er også en av de få i Norden som har vært engasjert av BBC for flere av deres prestisjefylte naturserier. 

Gjennom filmkåseri med levende bilder på stort lerret kan du ta del i Nævras naturopplevelser hjemme og ute. Han vil fortelle om sine mange høydepunkter i nærmøter med store rovdyr, kjempestore elger og andre dyr. 

Her får du en visuell og muntlig framstilling også av historiene bak TV-seriene Nævra har blitt så kjent for, med hovedvekt på opplevelser i norsk natur. Men kanskje blir det også et streif innom et høydepunkt eller to fra fjerne villmarker. Vi tar ikke mye feil om både brunbjørner, isbjørner, tiur og ulver sprader over det store lerretet denne kvelden – alt innrammet i storslåtte naturkulisser fra skog, fjell og kyst. 

Nævra holder ikke mange forestillinger som denne, og natur- og friluftsinteresserte mennesker i området får dermed en sjelden anledningen til å treffe en av våre mest profilerte naturfotografer og filmprodusenter. Han er kjent for sine flotte bilder og personlige fortellerstil – og han er attpå til lokal, født i Øvre Eiker, nå bosatt i Lier.

Bildene må kun brukes til omtale av dette møtet. For kjøp av bilder til annet bruk, henvises til Scanpix, der Nævra har sitt bildearkiv