Leie / bruk av senteret

 

 Leie / bruk av treningshallen

Det er båndtvang på hele området og hunder skal holdes i bånd til og fra bil / inn og ut av treningshallen og ved lufting forøvrig. 

Adresse: Nedre Eikervei 65 / Gulskogen / Drammen

Facebookside: www.facebook.com/groups/1251586544939429

 

For at vi skal ha tilgang på slike lokaler  (sentralt og med gode trening - og søksmuligheter), kreves det at regler og rutiner følges. Ved brudd på regler og ved skjødesløs behandling av området, vil man kunne miste retten til å benytte seg av lokalene. 

 

Parkering:

På kveldstid kan man benytte hele plassen (se oppmerket felt for parkering), men unngå å parkere foran inngangen til hundesenteret eller lasterampene. På dagtid benyttes parkering til venstre for bygget.

 

Lufting av hunder:

Det er båndtvang på hele området og hunder skal holdes i bånd til og fra bil / inn og ut av treningshallen og ved lufting forøvrig. Det er fint turområder / turveier rundt treningsplassen som kan benyttes. Det er ikke tillatt å lufte hunder på jordet som ligger ved siden av treningshallen da dette er privat. 

Plukk opp etter hunden (du finner søppelkasse ved inngang til senteret) og ikke la hunden tisse opp etter innganger og bygninger / biler.

Hunder innendørs:

Hunder må holdes i bur hvis de skal være inne. De må være rolige og ikke lage støy ved innendørs oppbevaring.

Lokalene inneholder følgende:

•1000 kvm treningsområde

•Plattform (kan kun benyttes med instruktør / privattime)

•rom for romsøk

•Oppholdsrom / kafè

•kjøkken

* Undervisningsrom for ca 50 personer

* Nyhet 2021: Vi vil begynne med klipp av hunder samt klipp/bordtilvenning etter husbandry sine prinsipper

 

Vi vil ha noen viktige regler for disponering av lokalet:

1: Hunder kan ikke lage støy i bilene / bjeffe utendørs (vi har lokalene i tilknytning til andres arbeidsplass / bolig

2: Minst mulig kontaminering av rommene

3: Hunder skal luftes / holdes i bånd i tilknytning til senteret

4: Ved leie av lokalet, kan kun områdene som er treningsbaner disponeres. (Eks søk kan kun disponere området for søkstrening. Lydighet kun disponere hallen for lydighet)

Kjøkken:

Kjøkkenet kan ikke benyttes utenom spesielle avtaler da vi er regulert av Mattilsynet. Hunder har ikke adgang inne på kjøkken / serveringområde. Du må selv ha med deg kaffe / te / kopper. Unntak gjelder de dagene vi har hundekafè med servering. 

(Stengt inntil videre pga korona / smittevern)

Nøkkel: 

Nøkkel er tilgjengelig i en kodeboks/ nøkkelboks. Koden vil oppgis til lånetager ved leie / betaling av leie. Bruk gjerne VIPPS.  Lokalene kan ikke benyttes uten avtale med innehaver. 

Leie: 

Pris er kr. 600.- pr. gruppe på maks 5 personer.  Lokalet må avbestilles senest kl 16 dagen før dersom bestilt tid ikke skal benyttes.  Leie av lokalet er økonomisk bindende.  For grupper større enn 5, tas det i tillegg 100.- pr. person.

Leietid: 4 timer

10 - 14

14 -18 

18 - 22

Heldagstrening helg: 1500.- (10 - 18)

Helg begge dager: 3000.-(dersom en av våre ansatte må være tilstede, vil det komme tillegg i pris)

Leietager må selv besørge for at lokalet er ryddig og rent etter bruk. 

Lokalene kan leies i perioder de ikke er i bruk til kursvirksomhet, konkurranser med mer. Vi ønsker primært å leie ut til grupper. Det kan ikke holdes private og kommersielle treninger / kurs i lokalet uten særlig avtale. For å bruke hallen uten en av våre ansatte tilstede, må man kjenne lokalet og følge til enhver gjeldende regler.

Booking: 

Booking gjøres senest dagen før innen kl 16. Det anbefales å sende en mail til drammenhundesenter@gmail.com med forespørsel.  Det kan også i tillegg sendes sms (91312419). Jeg vil deretter bekrefte leien så fort som mulig og deretter legge ut dette på vår facebookside: www.facebook.com/groups/1251586544939429 (søkssenter for hunder i Drammen).  Det vurderes andre løsninger for booking. 

Hvem kan leie / benytte seg av søkslokalet:

De som bruker senteret skal ha gjennomført minimum søk grunnkurs del 1 og ha god forståelse for håndtering av luktemner, kontaminering og bruk at søksarealene. (Vi ser en stor fordel i at deltagerne har deltatt på workshop hos oss med Tonje Kielland, SWDI eller oss i hundesenteret)

Ansvar i forbindelse med bruk av lokalet:

Man leier på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden er årsak til.

Dersom en skade skulle ramme hund eller fører kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor hundesenteret, med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra hundesenterets side.

Hunder som oppbevares i bilene, må være rolige uten å lage støy. Vi leier i et område hvor det jobber mange andre og ønsker ikke belaste våre naboer.

Dersom noen mottar klager, skal disse henvises direkte til meg slik at jeg tar meg av eventuelle samtaler med klageren. Vi møter alle ”med et smil” og gjør vårt til at klager er unødvendig. Min kontaktinfo: Gro Saugerud: 913 12 419

Hunder i lokalet:

Bur som står i lokalet er private og kan ikke benyttes av andre uten avtale. Hunder under trening kan gjerne ligge inne i bur, men dere må selv ta med bur, vannskåler med mer.

Hunder skal ikke være løse i lokalet utenom trening.

Søksområder med løse hunder, sperres av med grind i døråpninger. 

 

Luktemne / utstyr:

Dere må selv ta med luktemne og utstyr til treningen (bokser, pinsett, pads til evnt besmitning med mer ). 

 

Håndtering av luktemnet:

Hvis du mister et luktemnet ned i en sprekk etc / ikke får fjernet det, så heng en lapp på stedet hvor det er mistet og hva slags luktemne det gjelder.  Alle gjemmer skal fjernes etter utlegg. Bruk gjerne facebookgruppen til informasjon.

 

Kontaminering: 

Enkelte substanser besmitter mer enn andre (eks te, biologisk materiale ). For at søksområdene skal holdes ”rene” så lenge som mulig, ønsker vi at dere bruker gjenstander som kan fjerne fra rommet til å gjemme i (sko, bøker, puter, krukker, blader, dvd med mer). 

 

Det samme gjelder bruk av bruskasser, kasser, fliser på vegg. Te besmitter underlaget ekstremt mye og det er ønske om at dere bruker emballasje som beskytter bruskassene. Bruskassene kan evnt vaskes / skylles godt etter bruk og settes til side til tørk. 

Hvis man gjemmer inne i skap, skuffer, i møbler etc ; ønsker vi at det brukes en form for emballasje så langt det er mulig. Emballasje må man selv sørge for å ha med seg.