Les mer om Åsa: www.ahlbom.net

Dette handler boken / kurset om:

 

Vardagsuppfostran med känsla och respekt 1. februar 2014

Boklansering fredag 31. januar på Buddy / Gulskogen senter

Tid: 1. februar 2014 klokken 9 - 17

Pris:1500.- inkl. bok og lunsj 

Maks antall deltagere: 20

På kurset skal vi håndtere, arbeide og demonstrere mye på hunder / valper! De teoretiske temaene er knyttet til hennes nye bok som lanseres i desember 2012. 

Åpent for alle

Les om arrangøren Drammen Hundesenter på www.drammenhundesenter.com

Blogg: http://grosaugerud.blogg.no/1285009757_de_frste_dagene_i_afr.html (mitt arbeid med løver / Afrika 2010) eller http://grosaugerud.wordpress.com/2013/06/03/storm-stromlos-og-ulvelykke-blogg-18/ (min reise til USA og arbeid med sosialiserte ulv i 2013)

Les om Åsa: http://www.ahlbom.net/index.htm

Ved påmelding og betaling av kursavgift, mottar du  Åsa Ahlbom`s nye bok ” Valpeoppforstran med känsla og respekt”. Dette for at du kan lese boken først slik at kurset tilpasses deltagernes ønsker.

 Slik gjør vi det:

Deltagerne får styre emnene og ønske hva Åsa skal fortelle om ut i fra boken. Vi kommer til å demonstrere på enkelte hunder.

Det vil bli tatt opp ca 5 større temaer fra boken og hver og en kan sende inn sitt ønske innen 25. januar til grosauge@online.no

Gjennom spørsmål, diskusjoner og demonstrasjoner, vil dere bli kjent med Åsa`s måte å trene hverdagslydighet. 

Hvem er Åsa?

Åsa har utdannet hunder og hundeeiere siden 60 – tallet. Hun kommer fra Sverige og har skrevet en rekke artikler, bøker, holder foredrag og utdanner instruktører.  Allerede i 1973 startet hun valpekurs i Sverige. Tanken er å gjøre undervisningen så enkel og logisk som mulig. Hun skille på hverdagslydighet og lydighetstrening og har fokus på familiehunden.

Åsa er den som satt rasekunnskap på kartet og har undervist innen dette temaet siden 90 – tallet. 

Er jeg heldig, får jeg Åsa hit til Drammen for å holde rasekunnskapskurs! Det står høyt på ønskelisten!

Åsa har skrevet bla følgende bøker: "Fra valp til voksen hund del 1 og 2", "Stora boken om att skaffa och leva med hund" og boken om "Rasekunnskap"