VOFF`or det?

«VOFFordet?» er en podcast hvor vi tar opp mange temaer om hund, hundetrening - og alt du lurer på om hunder! Jeg prater også om dyr generelt og deler mange av mine historier rundt dyr jeg har jobbet med. Podcasten har rundt 14.000 nedlastinger.

Jeg har trent hunder i rundt 40 år, men har levd hele livet mitt med dyr rundt meg. Jeg har mange sterke historier på lager og jeg vil dele fortellinger om kråkeungene «Hansemann» og «Lillebror»,  mitt arbeid med løver i Afrika, min tid i Wolfpark og sosialisert ulv, ulvene «mine» her hjemme, mitt arbeid med gaupene og gaupeungekull, fjellrrevene, rødreven Kasper, elger og mye, mye mer. 

Med meg i podcasten vil jeg ha mange gjester som du kanskje allerede kjenner fra hundemiljøet / dyretrening. Kanskje det vil dukke opp noen helt ukjente som har interessante refleksjoner eller overraskende historier å fortelle. 

Vi har rigget opp studio i huset mitt. Min flotte kjæreste ; Henrik Wergeland, har lagd podcasten`s jingle og han er også med som en samtalepartner i noen av sendingene. Henrik er ikke spesielt interessert i hunder; han er faktisk litt redd dem. Og andre dyr. Spesielt ulvene. Og enda har han slått seg til med meg som har det som yrke, hobby og en stor plass og passion i livet. 

Han har vært med inn til gaupene mange ganger - og DET liker han. Men jeg har fortsatt ikke klart å få han med inn til ulvene - og klarer jeg det, SÅ blir det tidenes podcaststory!

Det er mye å glede seg til! 40 års historie skal deles og mange flotte kollegaer skal gjeste oss og øse ut av sin erfaring!

Du finner episodene blant annet på spotify!

 

Har du temaer / spørsmål til oss? Send oss en mail !

voffordet@gmail.com

drammenhundesenter@gmail.com

 

Episodene

Link til podcasten finner du her...

Episode 1: Episoden handler om hvem vi er, hva er belønningsbasert trening, håndtering av valper i koronatider - og tidenes 1. aprilspøk!

Episode 2: Denne episoden handler om hvilket virr-varr det er å finne riktig rase. Da en 12 - åring sender tidenes mail med et av de de viktigste spørsmålene når det kommer til hund og rasevalg;  DA smelter vi!

Epiosde 3:  I episode 3 har jeg med Anne Grete Lindvik som gjest. Vi har jobbet sammen på Langedrag i 14 år og delt mange gyldne dyreøyeblikk sammen! I episode 2 snakket jeg om det å velge riktig hund. I denne episoden skal vi snakke om når en hund velger deg... Vi forteller om elg i stua, en dueunge, et rådyr og en hundevalp... 

Episode 4: I episode 4 er etolog, Gry Løberg, gjest. Temaet er valp, valp og atter valp! Hovedtema er sosialisering og viktige råd til valpeeier! Du finner tips for å finne "riktig" oppdretter og viktigheten av å ikke la den viktgiste tiden i valpens liv gå til spille! 

Episode 5: Vi fortsetter samtalen med Gry og nå skal du få vite om mange viktige ting som de fleste ikke vet....  Det er så spennende at du nesten bare MÅ glede deg!

 

Ny episode kommer snart...

Jeg og Anne Grete fortsetter praten om våre dyreopplevelser. I denne episoden forteller vi om da Anne Grete ble mamma til en elg og vi deler en helt unik historie du garantert ikke har hørt maken til. Jeg siterer Hallingdølen;" du trur det ikkje før du får se det..." eller hører det! Det er bare å glede seg! Ekstrem familievennelige episode!